عنوان : مسابقات تیر اندازی اولین المپیاد ورزشی كاركنان جانباز ومعلول وزارت بهداشت
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

مسابقات تیر اندازی اولین المپیاد ورزشی کارکنان جانباز ومعلول وزارت بهداشت از تاریخ 15/11/95الی18/11/95رشته تفنگ و تپانچه در کلاس های پزشکی SH1 و آزاددر ساری زیر نظر مربیان و داوران بین المللی برگزار گردید که از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،تیم سه نفره باحضور آقای ملک حسین جلالوند از دانشکده دندانپزشکی در رشته تپانچه کلاس SH1،رتبه چهارم،آقای حمیدرضا سالمیان از مدیریت نیروی انسانی در رشته تفنگ کلاس SH1 رتبه پنجم و آقای احمدرضا برزن از دانشکده داروسازی در رشته تفنگ آزاد رتبه سوم کشوری در بین 65 تیرانداز باعث افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی جندی گردیدند.

بازگشت           چاپ چاپ

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.